Alla inlägg under juli 2010

Av Therése Nording - 4 juli 2010 17:27

All ilska och irritation förvinner då jag träffar Anjie. Det går ej att vara irriterad  eller sur på henne. Hon är den bästa någonsin, fast det kan vara jobbigt ibland då vi är så olika och har så olika tankar, men ändå så blir allt bra direkt då jag träffar henne typ. Och för det mesta kan vi diskutera det och tillslut få gemensamma åsikter. Det är bra, fast det kan bli lite surheter innan. 
 Det är jobbigt då hon ej förstår mig och ibland förstår jag inte heller henne men. Jag älskar dig!

+ Stina du är också bäst!

Av Therése Nording - 4 juli 2010 14:16

Hallåå. Vaknade nyss av att pappa ringde.Kommer dock inte riktigt ihåg vad han sa x) något om någon resa typ. Blev lite sent för mig igår ändå, skjutsade hem Markku och Sandra och kom hem vid 4.

Idag kom jag på att jag har en massa att betala. Anjies mamma och tåget typ. Får höra av mig till Sofie och se om vi kan göra det idag. Annars blir det bara en chilldag.

Av Therése Nording - 4 juli 2010 01:27

Hähäh har haft en rolig kväll tack vare; mamma, pappa, STINA och KORV+  många andra som man träffade på. Är så ledsen för att de ska flytta, stina och korv alltså :(:(:( de räddade verkligen min kväll.

Har haft ett bra snack med mamma och det fick mig att inse en sak som jag hade glömt bort. Fick verkligen en tankeställare och det kändes jävligt skönt. Kan dock ej göra något åt det just nu men om några månader,  jag tror det kommer vara så jävla bra för mig. Okej ingen kommer fatta vad jag menar men...

Åt nyss en god grekisk rulle. Hann ej äta den tidigare idag så. Sen väntar jag på att någon ska höra av sig om skjuts, tror 2 stycken var lite sugna på att få skjuts men får se. Puss alla.



Av Therése Nording - 3 juli 2010 17:30

Hallå, nu ska jag åka och äta med brorsan och sen hämta Anjie och sen blir det hamnfesten. Hittade en okej outfit:


svårt att knäppa med camen men ;D

Av Therése Nording - 3 juli 2010 16:34

Håller på att göra mig i ordning inför kvällen. Det blir hamnfesten+rixfmgrejset med Sofie och Issa. Kommer nog bli rätt så kul. Sen ska jag skjutsa mamma och pappa ikväll med, de ska på hamnfesten också, tur att jag ej ska festa ikväll då. hehe. Ska ju som sagt ej festa förren Turkiet.

Sitter och funderar på vad man kan ha för kläder, mina garderod ser galen ut så vet ej om jag kommer hitta något där, behöver mer garderober :D Två är för lite.

Skriver sen då jag är helt redo ;D Btw så kommer jag ju ha kameran ikväll så kommer kunna knäppa massa najsiga bilder. puss!

Av Therése Nording - 3 juli 2010 14:36

Åhh jag vaknade totalt på fel sida idag.

Alltså varför fattar inte vissa att alla inte blir likabra på bild som dem och inte gillar då det finns tusen bilder man hatar runt på internet? Det är fan bara att klippa bort den som inte gillar den?! Eller vadå är det så jävla jobbigt? Bara för de  blir bra på varenda jävla bild betyder det inte att alla blir det. Alla blir ej bra på bild och det är fan ej fjantigt att be någon ta bort en bild som man mår dåligt av. Jag tror att personer som ej är fotogeniska förstår hur jag menar iaf. Speciellt då man är på bild med någon som ej kan ta en ful bild om den personen ej väljer det själv.

Av Therése Nording - 2 juli 2010 23:23

Okej, bion ägde. Den var grym,  och Bellas pappa var kung som Mallanballan sa ;) Dock fanns det småsaker som jag inte gillade men i övrigt var den otroligt värd att se :D Det var både humor, spänning och kärlek.

Btw, köpte ju en ny klocka idag, den passa verkligen inte.. Vad vill mina små handleder?! Ser ju löjligt ut då den hänger där och dinglar. Fast den är dock snygg. Undra om man kan fixa det?

Nu blir det fan uppesittar kväll med mig själv. Kan äntligen vara uppe den tiden jag älskar vara vaken mest. Vet dock ej om jag har underhålling länge men jag hoppas.

Skriver kanske ett mini-inlägg sen innan jag sover, men annars puss och godnatt    ( hehe fint hjärta)


Lycklig tjej efter en underbar dag!  

Av Therése Nording - 2 juli 2010 19:18

Hejsaan.


Är hemma hos mamma och pappa nuu. Har snott syrrans dator (6) hehe.
Det är dock bara Alex, jag och pappa hemma, men hann träffa Emelie och mamma ett tag iaf. Maten de bjöd på var supergod; potatissallad, sallad, fetaost och tzatzikibröd.  MMMMMM!


Och vet ni :D har hittat kameraladdaren nu. fest. Har saknat den. Så nu blir det förhoppningsvis massa bilder framöver ;) Väntar på att Sofie ska hämta upp mig så vi kan åka och handla och sen dra till bion men det verkar gå segt och har en känsla av vi kommer bli försenad. buhuhu. Sen vart fresen är Anjie?! Någon som vet?!



Tigge och syrran
  
Heheh chillarn  

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

översätt


Ovido - Quiz & Flashcards