Alla inlägg under juli 2010

Av Therése Nording - 9 juli 2010 17:17

hehhe Anjie ville att jag skulle uppdatera eftersom hon har tråkigt på jobbet så jag gör väl det dåå. Har dock inget kul att skriva pullan ;)

 Har nyss satt på en tvätt och jag är så jävla trött. Gick och la mig efter jobbet och vaknade ca nu. Just nu pratar jag med en turk på fb xp hahah, så rolig fredag. Men senare så ska jag väl följa Sofie och Issa då de ska bada skulle jag tro men får se hur det blir ;D Kom ju på att jag måste tvätta och det lär vara klart 10.
Sen tänkte jag äta lite tacoos idag, men har ingen ostfan så drar väl på lidl och inhandlar det om jag orkar. Lär ju gå snabbt med cykeln ;D men lär inte orka cykla tillbaka hem, bara uppför ju (u) så cyklar ner och gå hem, bra plan.


Av Therése Nording - 9 juli 2010 09:44

Hallå! Kom nyss hem från jobbet och lämnade Stina som kämpar så tappert ;) Fick nyss en update om hur snabb hon har varit ;p

När jag satt mig på cykeln imorse så gjorde det så jävla ont i arslet. Fyfan vad drygt det var. Känns bra att cykla dock, få lite träning ;) Sen får man ju träning på jobbet  då man i princip springer runt hela dagarna. Jag brukar dock dricka chockochoklad och chokladkaffe, borde sluta med det men det är så jävla gott, eller ej kaffet men det behöver jag för att sätta fart och jobba, är fan som en jävla zooombie klockan 5 på morgon. Första dagen drack jag ca 6 koppar choklad!!! fyfan.

Nu ska jag väl kolla om det finns någon film eller serie som är värd att kolla på sen då ajg blir lite mer trött så sover jag fan till 17 och börjar tvätta.

Puss så länge.

Av Therése Nording - 8 juli 2010 23:19

Är så glad för alla mina underbara vänner. Speciellt några speciella 8-) hehe. Ni vet vilka ni är, hoppas jag! Andra är man besvikna på. Men man får hoppas att det blir bättre.

Ville försöka skriva något vettigt, men har fan inget vettigt att skriva faktiskt.
Är på klaghumör, det är både jag och Anjie så det är bra att man har någoon att klaga med såhär på kvällskvisten.

Kan berätta vad som händer i helgen:
*Bad med Sofie&Issa.
*Nätramarknaden.
*Myskväll.
*Jobb, jobb och mera jobb.
*Kanske bil med Chippis?!

  


Anjie och Chippis.
Ett bra tag sedan dock.

Av Therése Nording - 8 juli 2010 20:49

Fresen, jag skulle ju som sagt ta en liten tupplur. Men det råkade bli en lång, enda till kvart i åtta typ. Känns inge bra, skulle ju behöva gå och lägga mig nu egentligen men nu kommer jag i princip aldrig somna. Tur att jag får sluta tidigt imorgon ifall det skulle vara så att jag inte hinner sova något i natt. men imorrn har jag tvättid med, vem fan tar en tvätttid på en fredagskväll? galet. Inte för att jag har något bättre för mig men man hade ju kunnat hoppas.

Btw så gjorde jag god mat. Första gången jag ätit god mat i lägenheten sedan jag flyttade hit. Det blev potatissallad och quorn+ en hårdbrö´s macka.

Fick tillbaka pengar från Anjie också idag, känns bra så jag kan betala lite räkningar, buhuh :( okej, nu babblar jag på om ingenting så kanske bäst jag gör ngt annat än att skriva här ;) puss!



Av Therése Nording - 8 juli 2010 14:53

hahah är så jävla förbanand och less. Tänker ej gå in på vad det handlar om för det är så jävla töntigt men.


Iallafall hade jag och Stina en bra dag på jobbet. Vi skrattade mycket och hittade på olika äventyr. och vi städade medan, det kan nämligen vi ;) Vi städade en massa ocksåå, tänk vad mycket man kan hinna städa på en dag.
Sen fick jag min cykel hit igår så jag cyklade till jobbet och hem, sen på lunchrasten så cyklade jag och Stinis till iss. Jag känner bara hur benen viker sig då jag går nu, undra hur det kommer kännas imorgon. Slutar ca halv 10 imorgon på jobbet också eftersom jag städer i helgen, awesome. Synd bara att jag måste lämna Stina själv.


Älskar btw en man på jobbet, han är så jävla rolig. Stina och jag kallar han för Ruben, våran bästa vän där ;)


Nu blir det ghost whisperer ofc (har bara ca tre avsnitt kvar sen ska jag sluta prata om det) och sen funderar jag på att ta en tupplur, har ju varit vaken sedan ca halv 5 så jag är jävligt trött. Puss så länge.


  

Av Therése Nording - 7 juli 2010 21:45

Var på Salems gratiskonsert med Anjie. Han var rolig och duktig ;D Har bilder som jag ska lägga in seeen. Sen åkte jag och handlade med mina föräldrar. De är fasen i mig bäst, jag fick all mat av dem+ godis+glass. Som jag egentligen ej äter, men om någon säger till mig: vill du ha en bulle?  klart som fan jag säger ja liksom. Så ingen bra idé att handla med mamma och pappa om man ej vill ha en massa godsaker. Men ändå så är det så jävla söta som köpte allt åt mig.

Så nu är kylskåpet proppat mina vänner ;) antar att vissa kommer bli förvånad. Jag är inte van heller, men det ägeeer.

Nu blir det ghost whisperer och sen sängen skulle jag tro. Börjar samma tid som idag. Puss&godnatt flickar och pojkar.


  

Av Therése Nording - 7 juli 2010 15:06

Onsdag 7 juli 07:32
S
vem är elliot? (:


Det är en kille som jag och Malin träffade i Irland förra året. Grymt rolig kille faktiskt. Saknar alla pojkar i Irland.
Och tack S för låttipsen ;) ska lyssna sen.


__________________________________________________



Kom nyss hem från jobbet. Det har hänt en tråkig sak som jag inte tänker gå in på. Fattar inte vad som är anledningen eller vad som har hänt men det suger. Både jag och Stina är faktiskt lite chockade och besvikna men.


I alla fall så hade jag och Stina en awesome dag på jobbet. Vi skrattade mycket och hann städa en jävla massa. Jag hittade även två kalendrar i en sopkorg som  vi fick ta hem, snacka om braaa. Ville verkligen ha en. Och den låg ej i en äcklig sopkorg utan en med papper i ;) Det är så synd att man ej får filma eller knäppa kort på jobbet för då skulle vi ha massa roliga klipp och bilder. Som tex då jag och Stina stod och pratade medan vi städade ett kylskåp. Hon höll på att skölja av en sak som hon diskat och sedan medan vi pratar ser man hur det rinner ett ton vatten ner på Stinas ben och sen på golvet, skulle seriöst kunna bada i det. Skrattade så jag dog. Stinas miner är guld värda alltså :D



  




Bästa tjejerna

Av Therése Nording - 6 juli 2010 20:04

Sitter ofcourse och lägger in musik på min turkietlista. Men hittar inte tillräckligt med bra partymusik, även fast det är ca 100 låtar redan. Jag måste bli lite mer pepp. Var så peppad förut men det har försvunnit faktiskt.

Snart måste jag sova också, uhuh. Jag vill inte sova än, jag vill se på ghost whisperer och snusa. Skoja, jag måste sluta. Det är det värsta jag gjort i hela mitt liv, att börja snusa. 
Men om jag inte sover snart så kommer jag defenitivt inte vakna klockan 4 om jag nes gör det ändå. Det är ju bara jag som kommer in också, jag hoppas den pressen kan få mig att vakna ialla fall.

  


Jag och Elliot i Irland.
Jag ser lite galen ut+ att håret är galen men vadfan, brist på bilder.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

översätt


Ovido - Quiz & Flashcards