Alla inlägg under juli 2010

Av Therése Nording - 14 juli 2010 20:57

Efter mamma och pappa kom från veterinären följde de mig och handlade och sedan åkte jag hem och diskade och gjorde tacos och åt hallonglass igen. Den är verkligen supergod, men nu är den slut. Stackars älsklingvovven hade något fel på prostatan och hjärtat :( Nu måste han ta medicin och kastreras och tydligen kommer han på epilepsianfall, tur att jag ej bor hemma för då skulle jag freak out (kommer ej på svenska ordet.)

Idag då jag vaknade kände jag att det skulle bli en otursdag. Först vaknade jag då jag skulle egentligen cykla iväg, sen så har jag fan slagit mig gul och blå överallt. Tex då Stina var på körgrejs så klämde jag handlederna i en stor soptunnasak. Fan vad ont det gjorde, började blöda och gick och leta efter plåster. Det blödde ej så mycket men jag tål inte blod så behövde ett plåster. Jag gick till Ruben och han plåstrade så snällt om min arm. Ruben är bäst. Har dock fått veta hans riktiga namn nu men det är inte lika roligt så han får fortsätta heta Ruben. Stinis bjöd på godis då hon kom tillbaka och jag kunde fan ej tacka nej som jag hade slitit på jobbet. Söta rara Stinis.

Nu blir det fan en film och sen ska jag sova hoppas jag. Godnatt...

Av Therése Nording - 14 juli 2010 16:26

Jag sitter just nu hemma med min bror. Han kom förbi och hänger medan mamma och pappa är med Tigge hos veterinären, han ska tydligen kolla magen stackarn. Alex följde mig och lämnade tillbaka min bikini också, äntligen

Jag ska berätta om dagen då min kära bror åkt :)

laterrrr!

Av Therése Nording - 13 juli 2010 20:16

Har nyss ätit hallonglass. Grymt jävla gott. Tidigare idag så satt jag och sökte på olika ämnen som man kunde plugga. Jag har fan ingen aning om vad jag vill göra, det är så mycket jag kan tänka mig tex kameraman, lärare, reseledare osv. Hur ska man kunna bestämma sig? Vissa vet ju redan då de är liten vad de vill bli, det måste verkligen vara skönt. Om man vill tusen saker då? Hur vet man vad man ska välja?

Nu blir det nog en film till och sen ska jag försöka sova i alla fall.  Var trött runt 7 tiden och ville sova men det kändes för tidigt och nu är jag så pigg.

Godnatt pullor, om vi ej hörs sedan!

  


Min älskling!

Av Therése Nording - 13 juli 2010 15:07

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Galet ont i fötterna har jag, det har känts som om jag och Stina har orienterat hela dagen. Det var rätt så kul men jobbigt. Nu väntar jag på systeryster som ska komma med tejp till mig och sen ska jag försöka ta mig ner till renens och lämna tillbaka bikinin så jag kan få en ny storlek.  Medan jag väntar blir det True blood. Puss!

  


Syrran

Av Therése Nording - 12 juli 2010 22:44

Har sett på L.A Gigolo och spring breakdown . Helt ok filmer. Men fan vad snygg Ashton Kutcher är i LA Gigolo. Jag dööör. Nu blir det antagligen en film till sen sova. Borde dock ha sovit för länge sedan men hur kul är det?!
Är på grymt dåligt humör också jag hoppas det blir bättre med en rolig film. Puss och godnatt!


        

Av Therése Nording - 12 juli 2010 16:42

Har nyss duschat och tänkte börja göra mat. Men det är så jävla mycket disk så det går typ inte. Fanfanfan. Någon som vill komma och diska åt mig :)


Snart ska jag nog se på någon najs film som jag fick av Stina medan jag väntar på att klockan ska bli mycket.


Har inte hänt så mycket idag så har inget att skriva. Jag och Stina städade hela dagen, hängde lite med Ruben och när vi städat klart var båda dyblöta.


Skriver sen om jag skaffar mig lite fantasi ;)



  


Ge mig tjockare hår, tack!

Av Therése Nording - 12 juli 2010 14:18

Kom nyss hem från jobbet, ska visa bilder från igår och  lördags ;D


             
Ölspelet, Anjie skulle slicka på tån!



Sexig tjej.




Hahha :D Anjie är läskig.




Sexig tjej igen




Favoriterna.




Stinis och jag.

Av Therése Nording - 11 juli 2010 13:12

Det enda som håller mig vid liv under helgjobbet är fan Turkietresan. Går runt där och tänker på hur najs det kommer bli och vad roligt vi kommer ha. Man ska dock ej ha för höga förväntningar för då kommer allt suga.

På veckan är det Stina som håller mig vid liv.

Snart hoppas jag att Sofie hör av sig så vi kan åka till stranden. Ska btw lägga upp bilder från igår också när jag vaknar till. Det var roligt igår även fast man var galet sliten och trött. Vi pratade, spelade lite ölspel och kollade på bilder(visade Stina alla Alanya bilder, ska lägga upp dem så ni får se sen också).  Sen åkte vi till bla Stinas Korv&co, sen hämtade Chippen oss och jag och Anjie åkte runt med honom ett tag.
Jag fick massa filmer av Stinis, det ägde+ en fin tröja, tack bästaste Stinis <3

Nu måste jag duscha och göra mig i ordning.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

översätt


Ovido - Quiz & Flashcards