Alla inlägg under oktober 2010

Av Therése Nording - 25 oktober 2010 22:03


Hahah ful video men var den enda som fanns. Älskar låten dock.

Av Therése Nording - 25 oktober 2010 20:00

Fick nyss ett mail från min kära Stina där det stod en massa information om saker som ska göras innan man åker till USA. Man måste fylla i en ESTA grej och lala. Blev lite snurrig i huvudet då jag läste om det, kanske för att jag är så jäkla trött. Verkar lite komplicerat att komma in i USA. Men det ska nog gå bra. Börjar mest bara bli nervös för att jag ska resa alldeles själv. Prata engelska har aldrig varit min starka sida. Men jag kommer bli så galet stolt om jag klarar av det och sen så får jag även träffa Stina. Kommer sakna henne otroligt. Hon åker imorrn klockan 10. Men idag är det prick en månad till jag åker. Funderar på att köpa en videokamera för att filma då jag är där :D Ser väl.

Imorgon måste jag till miroi på öppethus för att skaffa en jobbcoach eller något, lyssnade inte riktigt. Kommer suga otroligt. Men sen ska jag hem till pappa och eventuellt beställa resan och fixa ESTA skiten ;D Nu blir det film och sen sova tror jag. PUSS!

  

Av Therése Nording - 23 oktober 2010 12:04

Tja. Nu var det ett tag sen jag skrev igen, jag är verkligen inte bra på det här med att blogga :D Kom hem från jobbet för en timme sen typ.  Kändes bra att få jobba och göra något meningsfullt istf att bara ligga hemma och sova.

Igår kom Johanna förbi och jag berättade hela våran Turkietresa för henne och sen visade jag alla bilder ;D Sen var jag även hemma hos familjen och syrran sminkade mig höhö. Ska fresen visa lite mer Alanyabilder sen då jag blivit piggare. Men jag lover inte något för jag vet inte om jag kommer kunna hålla det ;D  BTWBTW, kom på en sak jag kan berätta :D Min kära vän Stinis ska åka till USA, Los Angeles den 26 Oktober och stanna där i 3 månader, och vet ni vad, ca den 25 November ska jag åka ner och hälsa på henne i 2 veckor :D Jag längtar så jävla mycket för vi kommer ha så otroligt skoj. Vet inte så mycket om resan och det än, är mest bara nervös för att jag ska resa dit själv. Resan tar ju så jävla många timmar och jag är galet flygrädd. Men kommer bli så stolt om jag klarar att resa själv. Hon skulle iaf ringa idag och vi skulle prata lite så jag får lite emr info:) Nu ska jag se på något program på datorn. Puss!

  



Jag och bästa syrran.

Av Therése Nording - 14 oktober 2010 17:43

Alla har väl sett how i met your mother?! Igår var det iaf suit up day så jag och brudarna tog på oss skjorta och kavaj och festade. Det var en helt ok kväll ;) drack lite förmånga gratis shotar men tror att min kväll var lite bättre än Anjies iaf ;) Men mår fett dåligt nu så om någon vill köpa en cola till mig skulle vara gulligt. Sofie ska komma med en grekisk rulle med, underbar vän :) Nu ska jag sova lite för att bakisheten ska försvinna ;D hörs sen, har massa bilder!

Av Therése Nording - 11 oktober 2010 14:08

Tja! Igår hängde jag hos mamma och pappa hela dagen och på kvällen väntade Nelia här hemma på mig. Hon hade en jävla massa tröstkäk med sig för vi båda var lite deppade. Sen såg vi på mirrors 2, den var mycket bättre en den första mirrors! Blev dock lite rädd då jag skulle sova men gick rätt så bra iaf ;D Sen drog vi och hämtade hennes telefoner och sen skulle vi fixa hennes iphone, och tro på fan att vi gjorde det med ;D hehe. Den som skulle försöka "laga" den innan oss hade inte klarat av det så vi trodde inte att det var så stor chans att vi skulle fixa det men.. joo fan vad stolta vi blev :D Sen drog hon hem och jag gick och la mig och kollade på scrubs. Ikväll ska vi nog se PS i love you, Nelia hade aldrig sett den filmen galet nog, den som är så underbar. Såg btw att jag hade några bilder på kameran från i fredags så ska lägga in dem då datorn sen ;D nu ska jag vakna till liv sen så ska väl mamma hämta mig snart så ska jag åka och arbeta med huset igen. Puss!

  


Haha wierda armar (Y)

Av Therése Nording - 9 oktober 2010 13:02

Igår var det jävligt mycket fest. Jag var med Anjie och vi skulle ha ett allvarligt snack och det gick awesome faktiskt ;D mycket bättre än jag trodde. Sen drog vi till stan och skulle gå till Harrys men där var det aslång kö så Anjie ville gå in på statt men jag tyckte vi skulle kolla på Olles först, medan vi avr påväg dit träffade vi två killar som bjöd med oss till Bellas. Vi gick dit och de bjöd på drinkar och champange och sen bjöd de oss på Harrysoch på drinkar ;D Där träffade vi Tres och vi satt och prata med henne och jag tror jag erbjöd mig att vara barnvakt någon dag x) hahah. Sen gick vi till Max, jag ramlade så mina fina nya underbara byxor fick ett stort hål på sig och sen var det alldeles blodigt och varigt ;D askul. Sen träffade vi Clayton(?) och ngn annan kille och jag drog med dem till pappas jobb. Pinsamt som fan :D ska snart hem och det ser jag inte framemot eftersom ja... jag skämde ut mig som fan :D men kan lova att det var en jävligt kul kväll och vi båda tjänade pengar på den och jag skaffade mig ett jobb och det var värt all smärta jag har efter ramlingen idag... Fast det på pappas jobb var inte så jävla värt alltså. Ska kolla om jag har några bilder sen :D

  

Av Therése Nording - 7 oktober 2010 23:33

Hello nu är jag hemma efter ett jävla äventyr med Sofie! Först drog vi och fikade men vi fick lämna stället eftersom vi höll på att dö av skratt. Det var nämligen en kvinna som ramlade  flög typ tre meter rakt in i ett bord med massa stolar. Okej, kan inte ens förklara hur det gick till för det var så jävla overkligt men det var grymt roligt. Men iaf så började vi skratta som satan, jag försökte hålla mig men då jag kollade på Sofie så gick det inte så vi drog så snabbt vi kunde, hehe. Sen åkte vi till hoppbacken och gick upp för världens brantaste trapp, den såg ut som en berg-o-dalbana. Sofie rökte på toppen sen gick vi ner igen. Sen åkte vi bil och sjöng lite och sen åkte vi till Issa och pratade, det blev rätt så heta diskssioner om politik osv hehe. Var en bra kväll kan jag lova. Imorgon blir det antingen utgång här hemma eller drar jag med Malin och Sofie till Umeå. Det återstår att se. Nu blir det mer scrubs och fika. Puss.


  


hehe asgammal bild. Ser sådär lite halvskev ut.

Av Therése Nording - 7 oktober 2010 17:56

Hello. Trodde klockan var halvtvå sådär på dagen men den är ju fanimig snart sex. Har slösat bort en hel dag med scrubs hehe, värt. Men ca klockan åtta så ska iaf jag och Sofie dra på UH och ta en fika. Blir perfekt så slipper jag laga någon äcklig vegitarisk mat. Måste skaffa mig en man som kan laga mat asså, heh.
Efter fikat så hoppas jag på att Sofie och jag kan göra ngt äventyr så jag slipper åka hem och sitta vid datorn igen, inte min grej längre. Det är så jävla boring att sitta här dag ut och dag in. Har inget att säga direkt som vanligt men drar nu och berättar om våra äventyr sen och visar nog några andra mer awesome Alanyabilder. Puss!

  


I Irland hemma hos Rory förra året!

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

översätt


Ovido - Quiz & Flashcards