Alla inlägg under november 2010

Av Therése Nording - 13 november 2010 22:08

Det var en bra dag på jobbet. Eller ganska men den var bra fär att Sipwiz var där för då behöver man inte ha tråkigt iaf :D
Nu ligger jag hemma och ska se på film, Sofie och Anjie skulle supa men jag orkar fresen inte gå dit </3 är helt slut efter allt jobb idag. Väntar bara tills Sofie ska hem för jag ska nämligen skjutsa henne och sen ska jag sova såfort som möjligt.

     

Av Therése Nording - 13 november 2010 11:28

Igår på min lediga dag ringde chefen och väckte mig och ville att jag skulle komma ner på jobbet på ett möte. Blev jävligt less men det var bara att göra sig i ordning och dra ner dit. Sofie skjutsade mig snäll som hon är. Sen skulle hon även äta på sushibaren så vi satt där ett tag innan mötet började. Mötet som skulle ta 10-15 min tog 40min och jag fattade inte ett ord av vad chefen sa typ. Sen efter det så åkte vi men då ringde Sipwiz och ville att vi skulle komma förbi på jobbet igen och prata så vi stannade där i typ 2-3 timmar xp
Sen åkte vi hem och städade som satan för att Sipwiz skulle komma förbi, sen hade jag även tvättid. Sen spelade vi Super Mario och Erik kom även och spelade också. Ca 12 kom Sipwiz oxh underhöll oss. Han sminkade både mig och Sofie och fixade vårat hår. Mycket vackert blev det. Sen åkte de hem ett och jag fick äntligen äta.

Nu kom jag nyss hem från mitt ISS jobb på Clas Ohlson. Snacka om drygt att jobba på två olika jobb på samma dag. Speciellt då ena jobbet börjar 8 på morgonen. Nästa jobb börjar 4. Är så otroligt trött men vågar ej sova ifall jag skulle försova mig. Så nu blire lite medium och käk. puss!

BTW, 11 DAGAR KVAR TILL USA. Det är ju ingenting. Kanske borde börja planera lite.

  

Av Therése Nording - 11 november 2010 23:19

Kom nyss hem från Nelia.  Har varit med henne och Tres ;D Var fett kul faktiskt. Vi pratade lite och såg på fula videos, älskade en av hela mitt hjärta. Så jävla rolig. Hoppas Tres kan skicka den på något sätt så jag kan visa den så Anjie kan få igen för alla videos hon visat på mig hehhe.

Slutade jobbet tidigt idag, pratade lite med Sipan skönt som fan, och imorgon är min enda lediga dag fram till på torsdag. Om jag ens får ledigt då! Och vet ni vad jag ska göra på min lediga dag??? TVÄTTA OCH STÄDA. Fyfan men det är ett måste såatte. Känns ej som man har något liv då man jobbar så många dagar.

Sen har jag insett hur mycket jag faktiskt gillar snö, har alltid hatat det men på de senaste dagarna har jag bara fått mysiga känslor från snön. Dock gillar jag inte kallheten.

Såja nu ska jag börja försöka fixa en packningslista till USA och resa till Stockholm. PUSS!

  

Av Therése Nording - 9 november 2010 23:55

  

Av Therése Nording - 9 november 2010 23:54

Av Therése Nording - 9 november 2010 00:25

Har jobbat som vanligt idag och efter jobbet drog jag direkt till Anjie och kollade på katta hennes. Hur söt som helst. VI satt och pratade och lyssnade på deppmusik för vi kände oss nere. Iaf så lovade jag en av kockarna att lära honom svenska och han ska få sin första läxa imorgon, pls ge mig förslag på vad jag borde lära honom först?:D för jag vet inte själv.

  

Av Therése Nording - 7 november 2010 17:58


Kolla vad fräsiiigt :D

Av Therése Nording - 7 november 2010 17:35

Hellohellooo.
Är supertrött idag, började jobba 7 imorse så klev upp halv 6. Faktiskt ett mirakel att jag vaknade, är galet stolt! Saknade dock männen från Indien på jobbet. Fett tråkigt att jobba själv hela dagen! Men imorgon så får jag hänga med dem igen ;D heheh. Och Sakal är så söt, han skrev detta till mig på facebook idag :
Hur som händer ditt arbete idag ......? Känna sig ensam eller genom god tid med massor av kunder ...........? Saknad U. ...............

Han kan som sagt inte svenska ;D men han är duktig ändå!

Fryser snoppen av mig här i lägenheten, varför är det så kaaallt! Anyway, väntar bara på att pappa ska ringa så jag kan beställa min USAresa sen ska jag bannemig sova :D Hoppas jag fortfarande är trött då bara.

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

översätt


Ovido - Quiz & Flashcards