Alla inlägg under augusti 2010

Av Therése Nording - 9 augusti 2010 22:50

Jag är så lat så att jag inte orkar äta mat. Det enda jag har ätit idag är en kaka som Sofie kom med efter hon slutat jobba. Nu har det gått för långt. Imorgon ska jag städa lägenheten kliniskt ren och sen ska jag göra gomat osvosv. Latheten måste ta slut. Har dock nyss varit på en promenad med Anjie och Bamse. Det var trevligt fast det började regna, och jag mådde mest dåligt för att koncentrera mig på något. Man märker verkligen hur dåligt man fungerar utan mat. Innan promenaden så hängde jag med Sofie och vi planerade Anjies födelsedag i Turkiet. Den bästa födelsedagen ever, skulle gärna vilja berätta den för er men jag vill inte att hon ska se eftersom allt är en överraskning ;) Hon verkar vara lite nervös, med all rätt. hehehehe.

Fick några bilder av syrran idag men ska be henne om alla imorgon så jag kan kolla ut de bästa och lägga in här.

Nu ska jag nog försöka orka hämta några hallon och se på vänner ;D Skriver kanske ett inlägg senare. Puss!

Av Therése Nording - 9 augusti 2010 12:31

Hej! Nu är jag äntligen hemma från dalarna. Det var jobbigt att åka i en trång bil i massvis med timmar. Bröllopet var okej och dt var roligt att ta bilder men allt var lite stressigt. Ska visa några bilder senare. Sen festen var ganska lame för jag fick vara chaffis istället för att dricka vin. Men då tjänade jag massa pengar istället så det var rätt så värt :D
Sofie var nyss här och vi lärde oss lite turkiska och fixade transfer till alanya. Skönt att det är ur världen också.

Det är 17 dagar kvar och kjag kunde ej vara mer peppad. Nu ska jag vakna till och inte städa och bara chilla. Ska be syrran om några bilder från helgen också som inte bara är på bröllopet. Vi hörs senare, puss!

Av Therése Nording - 6 augusti 2010 08:48

Hej! Nu ska jag dra till dalarna om 10 minuter. Är galet stressad för är inte klar emd packningen eller något. Vet inte vad jag ska ha med mig. Hinner inte skriva något vettigt. Ska försöka låna en dator i dalarna. Ha en bra helg, puss!

Av Therése Nording - 5 augusti 2010 23:53

Det suger att packaaa. Vet inte vad jag ska ha med mig och det är inte en bra tid att packa heller. Vill sova. Hoppas jag hinner packa lite imorgon, borde egentligen städa och diska med men vettefresen om jag hinner. Borde sova nu eftersom jag börjar 5. Godnatt&puss!

Av Therése Nording - 5 augusti 2010 22:07

hej alla. Vaknade nyss eftersom jag somnade direkt efter jobbet. Men jag skriver iaf idag så är rätt stolt ;) hade fått två kommentarer idag då jag loggade in på bloggen med, blev glad för tipsen och ska försöka göra det bästa jag kan ;D Imorgon slutar jag ju jobba så då har jag all tid i världen på mig efter det, sen lär jag orka tänka efter mer om något intressant att skriva. Jag hoppas även att jag hittar en dator i dalarna så jag kan skriva mer annars är jag tillbaka på söndag.

Idag då jag gick runt på jobbet kändes det väldigt skönt, kändes som min sista dag för att imorgon jobbar jag bara tre timmar ;D Men ändå så kändes det tråkigt. det finns massa människor som jobbar på Hägglunds som jag gillar, och det finns speciellt många snygga killar. Jag smsade med Stina om en kille idag, han är så blyg och vi kan inte fatta det för han är snyggast ever och är väldigt framgångsrik ;D Jag tyckte han behövde lite stake.  Fick detta sms tillbaka av Stina:

Lämna en lapp på hans skrivbord där det står: Grow some balls dude, i need a man/ Städerskan. Och sen skriver du ditt nummer också, ELLER mitt, helt ok :)

Hahah Stina äger. Jag frågade vad jag skulle få om jag gjorde det och jag skulle få 100 kr eller en present på stockholm. Så vad tycker ni? Borde jag lägga en lapp på hans kontor? Jag borde det va...

Iaf så drar vi till dalarna 9 imorgon direkt efter jag slutat och jag har inte packat än eftersom jag sovit. Vet inte vad jag ska ha för kläder på bröllopet. Jag ska försöka skriva en sväng innan jag måste åka ;) Lovar att bli bättre på att blogga. Skriver kanske när jag packat klart, puss!

  

Av Therése Nording - 4 augusti 2010 22:00

Hörde ett ljud då jag satt vid datorn. Blev galet irriterad för att jag trodde de skrapade vägen denna tiden på dygnet. Lät förjävligt högt. Men då jag kollade ut genom fönstret var det en lastbil som hade mosat ner en lyktstolpe, den var så jävla platt, sen hade han glidit över på andra sidan vägen och över på friskis och svettis gräsmattan och mosat ner massa träd åkt typ hundra meter?

Blev livrädd då jag såg det, såg fan förjävligt ut. Som tur var så var föraren ej skadad men en aning chockad såg det ut som. Och jag kan ej sluta glo på vad som händer där nere. Lastbilen ser fucked up ut, kan ej beskriva men.
Är nog lite chockad jag med så ska se how i met your mother och lugna ner mig om jag kan ta mig från fönster. puss!

Av Therése Nording - 4 augusti 2010 21:18

Jag vet att jag suger på att uppdatera men anledningen är samma som förut. Är för trött heltenkelt. Sen händer det inte så mycket i mitt liv som är värt skriva om. Jag går till jobbet och är där i 10 timmar och sen åker jag hem och ser på how i met your mother, sen råkar jag somna och vakna 8, då måste jag göra mat sen se på how i met your mother igen och sen somna. MEN jag slutar jobba på fredag forever, iaf på hägglunds slutar jag, så då lär jag kunna blogga som fan. Kommer inte ha något annat vettigt att göra då ;) eller iaf i en vecka för i helgen drar jag på bröllop i dalarna där jag ska vara fotograf (är grymt nervös) sen blir jag hemma en vecka och ska festa med Stinis och Anjie och efter det så åker jag till Göteborg och Ullared och shoppar och åker karuseller!!! hehe. Sen är jag hemma i några dagar sen blir det  ALANYA. Wohoo. (22 dagar kvar btw) Blir dock nog bara jag, Sofie och Anjie eftersom Malin ska på arbetsintervju och vi alla är säkert på att hon kommer få jobbet ;D Är glad för hennes skull men ledsen för våran.

Okej ser att jag har ganska mycket att skriva om ändå även fast det inte alltid är intressant. Tänker alltid på jobbet att jag ska skriva om saker som händer men blir aldrig av. Kan iaf berätta att det finns grymt snygga män där, hehehe.

Okej igen, ska tipsa om en bra serie; pretty little liars.

Okej sista gången, det blev ett långt och jobbigt inlägg så ska ge mig :D peppa mig så jag får en anledning att skriva, även fast det typ inte är några läsare kvar, jag som hade fått så många :'( får skylla mig själv, anyway puss så länge!


Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

översätt


Ovido - Quiz & Flashcards